Kui raamat pokkerist muudab teie elu

Kui raamat pokkerist muudab teie elu

2019-02-27 09:33:01 -

Juba väikese lapsena on meile õpetatud, et raamatud võivad olla väga võimsad. Lõppude lõpuks, need kes loevad palju, teavad palju. On tõsi, et raamatud võivad meile õpetada paljusid asju. Kirjanik Maria Konnikova on hea näide selles – tema elu muutis igaveseks üks ainus raamat.

Maria on Ameerika autor, kelle raamatud keskenduvad psühholoogiale ja isiklikule arengule. Ta on avaldanud mitu müügihitti ja tema uus raamat pidi olema teemal hea ja halb õnn, juhuslikus ja oskus. Osana oma uurimusest hakkas ta lugema pokkeri kohta – mängu, millega eelneva kokkupuude tal täielikult puudus.

Ta alustas oma lugemist raamatuga “Theory of Games and Economic Behaviour”, mille autoriks on John von Neumann, kes on vaimustunud pokkerist ja selle mängu strateegiatest. Raamat tõesti püüdis Maria tähelepanu – ta otsustas minna kaugemale, kui lihtsalt teoretiseerimine. Ta soovis panna oma uusi teadmisi praktikasse.

Esimesed mängud olid väga keerulised. Maria oli algaja ja tal oli esmalt mitmeid raskusi. Siis otsis ta üles Erik Seidel`i, tõelise pokkerimeistri, kellest sai hiljem tema mentor. Erik pani tähele, et Maria tegi alguses palju fundamentaalseid vigu. Oli selge, et tal on vähene kogemus või puudub see sootuks. Siiski ei lasknud ta ennast oma esialgsetest ebaõnnestumistest heidutada, otse vastupidi. Autor hakkas töötama veelgi rohkem. Pokkerist sai tema jaoks kinnisidee, ta ütles isegi lahti oma turvalisest töökohast New Yorki ajalehes – kõik selleks, et end täielikult mängule pühendada.

Suur töö koos oma värske armastusega mängu suhtes suutis ta ajaga liikuda järjest kõrgemale. “Oma esimesel aastal pühendasin pokkeri õppimisele 5-6 tundi päevas”, ütles Maria. Tema esmasteks õppevahenditeks olid videod ja raamatud. Ta tegi märkmeid ja arutas neid Erikuga.

Tema suurim edu tuli rahvusvahelisel üritusel “PokerStars Caribbean Adventure $1,650”, kus ta võitis 229 teist mängijat ja sai auhinnarahaks imelised 84,600 dollarit. Tänaseni on ta võitnud enam, kui 100 000 dollarit ning tema õnn tundub järjest paremaks minevat. Kuid endiselt pole ta öelnud head aega oma kirjaniku karjäärile – ta väidab, et peamiseks mängimise põhjuseks oli lõpetada oma raamat nimega “Suurim bluff”. Raamat peaks raamatupoodidesse jõudma 2019 aasta lõpuks.

Proovige lemmikmänge tasuta
Casino Hold’em poker Poker NetEnt Mängi
Videopokker Deuces Wild Videopokker NetEnt Mängi

Veebisait kasutab kuvatava sisu kvaliteedi paremaks muutmiseks küpsiseid. Saate küpsised oma brauseri sätetes blokeerida. Kasutades meie veebilehte aktsepteerite Küpsiste Poliitikas välja toodud küpsiste kasutamise.

Nõustun