Suri pokkeri printsess Liliya Novikova

Suri pokkeri printsess Liliya Novikova

2020-12-05 08:50:00 - Peter "Pedro"

Kolmapäeval 12-6-2019 tabas pokkerifänne kurb uudis. Tuntud Twitch pokkerivideote staar Liliya “Liay5” Novikova suri traagilise õnnetuse järel oma vanemate korteris Moskvas.

Noore vene naise surma asjaolusid pole veel kinnitatud. BBCreporter kommenteeris uudist: “Rapordid viitavad siiski, et temaga juhtus saatuslik õnnetus oma vanemate korteris, ta sai elektrilöögi kuivatades vannitoas fööniga oma juukseid.

Mõrvakahtlus välistati ja Venemaa uurimiskomisjon kinnitas, et surma põhjustas elektrilöök. Tema surnukeha avastas naaber ja perekonnasõber pärast vanemate palvet kontrollida, sest nad ei saanud Liliyaga telefoni teel ühendust.

Suur kaotus pokkeri kogukonna jaoks

Novikova oli tuntud, kui pokkeri voogedastaja peamiseks vene keelt rääkivates riikides. Ta saavutas oma Supernova Staatuse noores eas, kõigest 22. aastasena, kui temast sai PokerStars Pro Online Pro meeskonna liige. Aasta oli siis 2015, kui “Liay5” teenis juba live turniiridel 100 000 dollarit, millest suurim üksikvõit oli 54 000 dollarit. Twitchi vaatajate arv kasvas üle 24 000 fänni, Instagramis oli tal 16 000 jälgijat.

Tema peamiselt online karjäär sulandus kenasti kokku tema õpingutega tuntud Baumani Ülikoolis Moskvas. Inseneri tiitli sai ta matemaatika õppimise eest. Ta kasutas oma teadmisi ja annet täiel määral ning ühendas need oma hobiga, milleks oli juba noores eas pokker.

“Ma mängisin tavaliselt varem leisure, turbo sit-and-go pokkerit, tasahilju tekkis tal armastus hyper turbo pokkeri vastu. Mulle meeldis kiirus ja kiire mäng”, ütles ta 2015. aastal PokerStars blogis, kui ta sisenes oma unistuste kogukonda 22 aastaselt, kui professionaalne mängija. “Minu unistus täitus. Ma unistasin väljakusest saada online meeskonna liikmeks ja nüüd olen ma PokerStars Pro Online meeskonna kiige”, ta lisati meeskonda märke liikmena.

Ta lisas oma populaarse veebilehe Twitch kanalile regulaarselt videosid, seda kuni viimase päevani. Tema viimane video oli postitatud 10. juunil, 2019.

Lisaks kaartidele nautis ta ka oma tsikliga sõitmist, sõudmist ja talvel lumelauasõitu. Ta ei nautinud kõigest kiiret sõitu turbo pokkeris, vaid tegeles hobina ka poksimisega.

“Olin äärmiselt kurb, kui ma kuulsin, mis juhtus Liliya Novikovaga pärast tema kodus juhtunud tragöödiat. Tal oli nii suur positiivne mõju pokkeri/twitchi kogukonnale, tänu tema tugevale tahtele, raskele tööle ja suurepärasele sooritusele. Ma imetlen seda, kuidas ta nii paljude asjadega hakkama sai. Milline kaotus. RIP”, rääkis oma tunnetest Twitteri sotsiaalmeedia lehel pokkerilegend Lex Veldhuis.

Pärast hiljutist kurba sündmust avaldas kogu maailmale kaastunnet ka Briti professionaal, 34-aastane Liv Boeree: “Tõesti südantlõhestav. Nii kena, ilus ja andekas tüdruk, kes töötas kõvasti meie mängu populaarsuse kasvatamise nimel. Puhka rahus".

Meie kaastunne, soovime palju jõudu kogu tema perekonnale...

Proovige lemmikmänge tasuta
Casino Hold’em poker Poker NetEnt Mängi
Videopokker Deuces Wild Videopokker NetEnt Mängi

Veebisait kasutab kuvatava sisu kvaliteedi paremaks muutmiseks küpsiseid. Saate küpsised oma brauseri sätetes blokeerida. Kasutades meie veebilehte aktsepteerite Küpsiste Poliitikas välja toodud küpsiste kasutamise.

Nõustun