Pokkerimängijate tüübid

Pokkerimängijate tüübid

2015-11-09 12:43:33 -

Jagame mängijad kategooriatesse vastavalt nende mängitavate käte arvule ja sellele, kas nad mängivad agressiivselt või passiivselt. Nii saame neli peamist mängijatüüpi.

Rock (Kivi)

See on passiivne mängija vähese arvu mängitud kätega. Seda tüüpi mängija mängib ainult tugevamaid kaarte, teeb teiste panustega võrdse panuse ainult enne floppi ja foldib, kui flop on tema jaoks ebasoodne. Hea mõte on mängida selliste mängijate vastu võimalikult palju käsi. Kui nad callivad, siis pärast panuse tõstmist võidate poti enamusel juhtudest. Aga vaadake ette, kui nad hakkavad teie panuseid callima.

Calling station

Calling station on passiivne mängija, kes callib palju käsi. Sellised mängijad mängivad palju mänge isegi nõrkade kaartidega. Aga üldiselt nad ainult callivad. Kui teil on hea käsi, on lihtne tõmmata selline mängija suhteliselt suurte panustega mängu, et võita tema žetoonid.

Maniac (Maniakk)

Maniakk on agressiivne mängija, kes on mänginud palju mänge. Sellised mängijad mängivad palju käsi agressiivselt ja enne floppi tõstavad nad sageli isegi nõrga käega. Selliste mängijate vastu on raske mängida ja mõne aja möödudes muutuvad nad sagedasti üsna tüütuks. Parim strateegia on ära oodata head kaardid ja siis lasta tal hooletult oma panust tõsta. Peate lihtsalt ta panused callima. Ainus bluff, mida sellise mängija vastu saab kasutada, on teeselda, et teil on nõrgemad kaardid, kui teil on tegelikult väga head kaardid.

Mõtlev mängija

Neljanda mängijatüübi vastu on kõige raskem mängida. Sellised mängijad mängivad mõistliku hulga mänge, callivad vastavalt käes ja laual olevatele kaartidele, teavad kõiki pokkeristrateegiaid ja proovivad lugeda teisi mängijaid lauas. Ta valib lihtsamad vastased ja mõtleb oma käigud põhjalikult läbi. Kui tahate võita mõtlevat mängijat, peate mängu selgeks õppima ja lihtsalt olema parem mängija.

Proovige lemmikmänge tasuta
Casino Hold’em poker Poker NetEnt Mängi
Videopokker Deuces Wild Videopokker NetEnt Mängi

Veebisait kasutab kuvatava sisu kvaliteedi paremaks muutmiseks küpsiseid. Saate küpsised oma brauseri sätetes blokeerida. Kasutades meie veebilehte aktsepteerite Küpsiste Poliitikas välja toodud küpsiste kasutamise.

Nõustun