Deposiidid ja väljamaksed litsentseeritud kasiinos

Deposiidid ja väljamaksed litsentseeritud kasiinos

2018-10-19 00:00:00 - Braňo "Ace"

Finantstehingud on delikaatsed igal pool, online kasiinos pokkerit mängides on need olulisemad, kui kunagi varem. Sellepärast soovitame end alati registreerida litsentseeritud ja verifitseeritud online kasiinos, näiteks nendes, mille leiate meie top kasiinode nimekirjast. Litsents ise on juba piisavalt hea garantii, et saaksite täielikult sukelduda lõbustuste maailma ega peaks muretsema oma raha turvalisuse üle.

Enne kasiinos registreerimist kontrollige alati, et veenduda, kas kasiino aktsepteerib makseid teistest riikidest, millest te vormi täidate. Samuti on hea mõte vaadata, milliseid maksemeetodeid spetsiifiline kasiino pakub enne seda, kui end kliendiks registreerite. Kvaliteetne kasiino pakub alati rohkem meetodeid deposiitide ja väljamaksete teostamiseks.

On mitmeid meetodeid, kuidas mängija kontole raha depositeerida või väljamakseid teha, kõige rohkem kasutate (ja need, mida ise soovitame) on järgnevad:

Deebet/Krediitkaart

Väge lemmikmeetod. Selle meetodi kasutamisel ei vaja te midagi muud, kui oma maksekaarti. Enamik maailma kasiinodest aktsepteerib VISA ja Mastercard kaarte. Kui kasutate oma kaardi, siis tehing töödeldakse enamasti kohe, seega on tegu äärmiselt kiire meetodiga. Kasiinod võivad siiski nõuda teil on kaardi verifitseerimist enne esimese deposiidi tegemist. Deposiidi või väljamakse tegemisel krediitkaardile võib teie pank kinni pidada töötlemistasu.

E-rahakotid

Väga lemmik finantsülekannete tegemise meetod, mida kasutatakse üha enam. Kõike tuntumate seas on NETELLER, Paysafecard, Skrill, Moneybookers või Paypal. Siiski on olemas ka mitmeid alternatiive. Selle meetodiga oma online kasiino konto täiendamiseks kasutate raha, mida hoiate oma e-rahakotis. See on arvatavasti kiireim finantsülekannete meetod. Samas tasuks silmas pidada ka kõikvõimalikke minimaalseid lisatasude summasid.

Pangaülekanne

Pangaülekanne on üks kõige vanematest võimalikest meetoditest deposiitide ja väljamaksete tegemiseks. Sellele jääb oma koht arvatavasti igaveseks. Teatud aegluse pärast ei kasuta seda just paljud mängijad, kuid ei saa ka väita, et see oleks täielikult unustatud. Suurim puudus on pikaajaline deposiitide laekumine, võtab aega kui summa on mängija kontol nähtav. Paljude mängijate jaoks loeb lihtsalt selliste ülekannete kindlus ja madalad tasud. Paljud mängijad kannavad oma võidud pangakontole, kuigi kasutavad deposiidi tegemiseks teisi meetodeid.

Panga makseväravad

Makseväravaid pakub täna iga hea pank ja need muudavad klientide jaoks maksete tegemise palju lihtsamaks. Tänu makseväravale, on teil juba paljud online ülekande jaoks vajalikud andmed eeltäidetud ja kõik, mida peate tegema on sisse logima ja summa sisestama. See on teatud internetipanga funktsioon. Võib öelda, et see on ainus tasuta maksemeetod (kuigi pangad võivad tehingute eest siiski mingi tasu võtta, see oleneb aga teie teenuse paketist).

SMS-maksed

Mängija konto vahendite suurendamine tänu SMS-le mis on saadetud mobiiltelefonist, on meetod, mida pakuvad kõigest mõned kasiinod, see oleneb ka teie mobiilioperaatorist. See maksemeetod on tavaliselt kallis – operaator võtab alati tasu, mis on tavaliselt üsna kõrge.

Proovige lemmikmänge tasuta
Casino Hold’em poker Poker NetEnt Mängi
Videopokker Deuces Wild Videopokker NetEnt Mängi

Veebisait kasutab kuvatava sisu kvaliteedi paremaks muutmiseks küpsiseid. Saate küpsised oma brauseri sätetes blokeerida. Kasutades meie veebilehte aktsepteerite Küpsiste Poliitikas välja toodud küpsiste kasutamise.

Nõustun