Vastutustundlik pokkerimängimine

Vastutustundlik pokkerimängimine

Kõike tuleb teha teatud vastutustundlikkusega ja see kehtib ka pokkeri ja muude kasiinomängude kohta. Pokkerisse tuleb suhtuda vastutustundlikult alates esimesest mängust pärisraha peale. Sest varem või hiljem hakkate ju mängima pärisraha peale.

Vastutustundlik mängimine on tähtis, olenemata sellest, kas mängime pärismänge (turniirid või mängud raha peale) või veebis. Peame meeles pidama, kui palju tohime kaotada raha peale pokkerit mängides või kui mitu korda oleme valmis end turniirile uuesti sisse ostma, et saaksime mängida piisavalt agressiivselt. Need on tähtsad otsused. Pealegi tuleb need otsused teha enne mängu algust, sest mängu ajal ei mõtle me rahast enam sama ratsionaalselt kui enne mängu. See finantsplaan aitab meil kinni pidada mänguplaanist ja see toob meile edu.

Oluline tegur vastutustundliku pokkerimängimise juures on hea meeleolu. Kui meeleolu on halb, näiteks probleemide tõttu isiklikus elus või tööl, on üldiselt tark mõte raha peale pokkerimängimisest hoiduda. See võib aidata vältida väga suurt rahalist kahju.

Kui te juba teate, et olete hasartmängusõltlane, rääkige sellest oma perele ja sõpradele või otsige professionaalset abi. Olulist teavet selle kohta leiate ka siit:

Proovige lemmikmänge tasuta
Casino Hold’em poker Poker NetEnt Mängi
Videopokker Deuces Wild Videopokker NetEnt Mängi

Veebisait kasutab kuvatava sisu kvaliteedi paremaks muutmiseks küpsiseid. Saate küpsised oma brauseri sätetes blokeerida. Kasutades meie veebilehte aktsepteerite Küpsiste Poliitikas välja toodud küpsiste kasutamise.

Nõustun